image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Recezie: Simfonie in alb- Adriana LisboaMultumesc librariei online libris pentru sansa de a citi aceasta carte. Pentru a comanda Simfonie in alb dar si alte titluri atat in romana cat si in limba engleza, accesati site-ul librariei online libris, singura librarie online unde transportul este gratuit.

Simfonie in alb este o carte ce la prima vedere ti se va parea destul de comuna. Doua surori, Maria Ines si Clarice se intalnesc dupa multi ani in care nu au stiut multe lucruri una despre cealalta si incep sa-si aduca aminte de anii copilariei. Nu este deloc greu sa-ti dai seama ca viata celor doua nu a  fost una fericita, anii copilariei si-au pus amprenta pe ceea ce au devenit ele odata cu inaintarea in varsta. cu toate ca fiecare dintre noi crede ca in timp, dramele adolescentei vor deveni subiect de amuzament, pentru cele doua acest lucru nu a devenit niciodata realitate.

Povestile celor doua se refera in primul rand la parintii pe care ii iubesc cu toate ca au avut o multitudine de defecte, cu un tata alcoolic si o mama bolnava fetele au reusit totusi sa-si croiasca un viitor, chair daca poate unul pe acre nu si l-ar fi dorit initial. Inafara de relatarile despre figurile parintilor, intalnim si foste iubiri dar si fragmente istorice din tara locul pe care il numeau "casa", Brazilia.

Toata cartea ascunde ganduri pe care cititorul le va atinge doar daca are mintea si inima deschisa, o sa intalniti aici simboluri ce va vor da mai multe indicii despre viata celor doua dar si ganduri pe care o data in viata cu siguranta le-ati avut.

Simfonie in alb nu este neaparat genul de carte la care m-as mai intoarce o data, insa cu siguranta ea va fi o lectura placuta pentru fiecare dintre dumneavoastra care este constient ca viata nu poate fi intotdeauna o drama, ca pentru a scapa de fantomele trecutului trebuie sa-ti croiesti singur un drum spre lumina.

Share this:

CONVERSATION

2 vise sparte: