image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Recenzie: Implinirea- Sylvia Day


Multumesc librariei online libris pentru sansa de a citi acest volum al seriei CROSSFIRE. Pentru mai mult carti atat in limba romana cat si in limba engleza accesati site-ul libris, unica librariei online unde transportul este gratuit.

"Aveam nevoie de el asa cum aveam nevoie de bataile inimii mele"

Recenzie pentru prima carte a seriei este aici

Recenzia pentru ce-a de-a doua carte este aici

Cand am inceput seria nu priveam cu ochi buni genul acesta de carte pentru simplul fapt ca auzisem n pareri, pro si contra care involuntar ma facusera sa judec cartea dupa coperta. Asa cum cei ce v-ati facut timp pentru a citi seria stiti, cartile ii urmaresc pe Eva si pe Gideon in aventura vietii lor, in incercarea de a se regasi fiecare in celalalt, de a intelege sentimentele atat la nivel psihic cat si fizic.
Daca Revelatia ne-a lasat cu o multime de intrebari, Implinirea va continua povestea celor doi de unde a ramas, bazandu-se pe ideea de sacrificiu suprem, Gideon va face tot ce va putea pentru a o proteja pe Eva, care la randul ei se va afla in fata unor intrebari importante, precum: el m-a salvat, eu il voi putea salva pe el?

Mai mult de atat, pentru cei ce stiati ( la fel ca si mine) ca aceasta este ultima carte a seriei, ei bine trebuie sa aflati ca seria va mai continua cu inca doua carti pe care sunt sigura ca fiecare impatimit de lectura le asteapta cu sufletul la gura.

In comparatie cu celelalte doua volume cartea nu mi s-a parut prea diferita, ideea este aceeasi, problemele cu care se confrunta cele doua personaje sunt identice, doar ca secretele dintre cei doi incep sa dispara, in Implinirea ii vedea pe Eva si Gideon cum se contopesc unul in altul, cum diferentele dintre ei dispar incetul cu incetul lasand in urma doar doua povesti ce nu vor mai fi spuse niciodata.

Recomand cartea tuturor persoanelor ce au peste 18 ani, persoane cu mintea deschisa ce nu pun etichete fara a rasfoi macar o data seria.

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu