image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Despre oameni (1)Uneori lucrurile se mai si strica si ala e momentul in care, omul ce a pus atat de multa iubire pentru a crea ceva frumos clacheaza. Omul acela, pe care l-ai vazut intotdeauna stand drept si niciodata cu capul plecat va varsa lacrimi pentru ca nu-si va mai gasi locul, va rupe si sparge tot din jurul sau pana cand va realiza ca totul poate fi reconstruit. Dar el, in agonia sa, nu va intelege asta decat prea tarziu: cand oamenii din jurul sau se vor zbate pentru a repara ceea ce a fost stricat fara voia nimanui. 

El, omul ce nu-si cunoaste limitele, ce nu ii va lasa pe ceilalti sa-i vada supararea va privi totul la fel, nu va intelege ca in jurul sau totul incepe sa se distruga asa ca se va comporta cu nonsalanta obisnuita. Nu va lasa capul plecat decat pentru cateva clipe, va plange doar pe cativa dintre cei ce vor avea ochi sa-l vada si o sa-si mentina pozitia initiala: el nu se va lasa invins, el crede inca ca nimic nu a fost distrus, spera ca totul va fi doar un vis urat din care se va trezi curand si-si va relua munca cu drag. 

Stii ce nu vede omul asta? Durerea din ochii celorlalti, surprinderea ce li se citeste pe chip: el nu o sa vrea sub nicio forma sa inteleaga ca daca lasa scutul jos nimeni nu va rade de el, toti ii vor fi alaturi intotdeauna omului ce a avut grija de ei si care intr-un moment de ghinion curat a pierdut jumatate din lucrurile materiale. Omul nu va intelege niciodata ca ceea ce nu a pierdut este puterea de a trai, el va vedea doar partea materiala, el isi va vedea viata in constructii si vietati ce stau pe langa cei patru pereti. Acel om va ramane intotdeauna un luptator pana cand va ceda si nimeni nu va sti cum sa procedeze pentru a-l readuce pe linia de plutire.

Stii ce imi e frica? Ca nu o sa-ti revii si nu pot crede ca o singura scanteie imi va fura omul pe care credeam ca il cunosc atat de bine.

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu