image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Recenzia: Revelatia- Sylvia DayPentru aceasta carte multumesc librariei online libris, locul unde fiecare dintre voi va putea sa gaseasca titluri pentru a-si satisface gusturile literare. In plus, puteti descoperi si o multitudine de carti in limba engleza care va vor incanta ochii.

"Problema cu cosmarurile este ca nu poti niciodata sa fii pregatit pentru ele. Se strecoara si te ataca atunci cand esti cel mai vulnerabil, devastandu-te, terminandu-te psihic cand ai ramas fara nicio aparare."

Recenzia facuta de mine pentru prima parte a trilogiei Crossfire poate fi gasita aici
Nu pot incepe aceasta recenzie fara sa spun ca romanul vine cu avertismentul +18. Pentru cei ce nu stiu, Revelatia este a doua carte din seria Crossfire, serie ce a adus nebunia in intreaga lume.

Eva si Gideon traiesc o iubire ce nu tine doar de suflet, o iubire in care ambii sunt implicati atat in mod spiritual cat si fizic lucru ce poate fi considerat o greseala de unii, dar un lucru absolut minunat de catre ceilalti, ce tind sa atinga implinirea pe toate planurile alaturi de o persoana speciala.
Cartea continua povestea celor doi protagonisti intr-un mod la fel de incitant ca si in primul volum insa toata actiunea se va invarti in jurul ideii de: ce faci atunci cand trecutul iti bate la usa si nu esti gata sa-i deschizi?
Revelatia, este o carte care pe mine nu m-a plictisit nicio clipa, Sylvia Day a stiut cum sa construiasca o actiune interesanta care sa puna in valoare toate personajele ce iau parte la ea asa ca e imposibil sa nu o citesti cu drag.
Scenele pline de umor se intrepatrund perfect cu acelea tensionate dandu-i cartii o savoare pe care nu am intalnit-o la alte carti noi. 
Sunt sigura ca foarte multi dintre voi ati vazut in mediul online pareri si pareri despre aceasta serie, dar acest lucru este datorat doar faptului ca fiecare dintre noi isi va da cu parerea despre un anumit subiect cum va vrea el. Din punctul meu de vedere, chiar daca este o poveste ce poate fi cititia doar de cei peste 18 ani, Revelatia este genul de carte care nu te va plictisi niciodata, escapadele romantice ale protagonistilor iti vor schita un zambet strengaresc pe fata iar limbajul, desi uneori fortat zic eu, nu va va deranja chiar atat de tare precum ar putea-o face.

Share this:

CONVERSATION

1 vise sparte: