image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Pentru scriitoarea ce nu mai estiDe cand nu ai mai scris despre oameni si despre frunze care cad purtate de vant? De cand nu ti-au mai curs cuvinte prin cap si linii melodice prin sange? Ai pierdut unul dintre putinele lucruri pe care le faceai de placere si in acelasi timp te-ai ratacit si tu cautandu-l. 

Undeva prin camerele imaginatiei tale si-au facut cuibul paraziti ce te-au rupt pe jumatate si au ras. Da, au ras pentru ca tu nu puteai sa le faci nimic, radeau pentru ca erai atat de slab incat ai cazut la prima adiere si chiar daca te-ai ridicat nu ai reusit sa aduni fiecare bucatica din tine ce s-a imprastiat pe strazile prost pavate ale unui oras mic si fara suflet.

Aminteste-ti de zilele alea in care fara o foaie si-un pix nu ieseai din casa, zilele alea in care incercai sa stergi urmele de la firul castilor de pe gat si-ti promiteai ca nu vei mai adormi cu muzica data la maxim. Aminteste-ti de cuvintele profesorilor care-ti faceau inima sa tresara pentru ca-ti imaginai o noua poveste si de entuziastmul cu care cautai sfarsitul caietului.

Tie nu iti e dor? 
Pentru ca mie da.

Share this:

CONVERSATION

5 vise sparte:

  1. Mă regăsesc mult în cuvintele tale... Nu am mai scris de mult și aveam o așa mare plăcere când o făceam. Acum parcă nu mai găsesc drumul înapoi, privesc la carnețele pline de rânduri și oftez la acele vremuri. Aștept însă cu ardoare vara... E inspirația mea și mereu este timp pentru a așterne sentimente și gânduri pe hârtie. Diana

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant,se pare ca pui intrebari diferite pentru ca raspunsurile primite innoada un alt fel de tertip specific articolelor care slavesc dorul pentru writing .
    Captivant articolul :D

    RăspundețiȘtergere