image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Recenzie: Fara Speranta- Collen HooverPentru oportunitatea de a citi si recenza aceasta carte multumesc librariei online Libris, loc unde puteti gasi orice carte pe care o doriti chiar si in limba engleza.

Am terminat de citit aceasta carte acum mult timp, insa datorita impactului pe care l-a avut asupra mea nu am reusit sa-mi adun cuvintele pana acum. Fara speranta, este o carte complexa, personajele au fost gandite pentru a construi un intreg cu povestea, lucru pe care mai nou nu il mai intalnim in cartile iesite din tipografii.

Sky, este o fata cat se poate de obisnuita, asta daca prin obisnuit intelegeti faptul ca mama sa adoptiva nu se intelege prea bine cu tehnologia astfel incat, la cei 16 ani ai ei, adolescenta nu are un telefon sau acces la internet. In plus, i s-a impus inca de la o varsta frageda sa invete acasa lucru ce va fi insa schimbat acum cand prietena ei cea mai buna reuseste sa o convinga sa mearga la scoala de stat. 

Dar ce faci cand totul se intoarce pe dos? Cand prietena ta pleaca departe si te lasa sa te descurci cu absolut tot? Aici intervine Holder, superbul baiat care inca din prima clipa simte o ciudata apropiere fata de Sky a noastra.
Fara speranta nu este doar o carte de dragoste, ci ceva mai mult. Sentimentele pe care le traiesti cand incepi sa te afunzi in povestea lui Sky sunt de nesuportat si oricat ai vrea sa scapi din mrejele povestii, nu ai cum.
Iubiri care ies la iveala, rapiri si copii care au suferit prea mult pentru varsta lor.

Fara speranta e cartea care te lasa fara suflare, care nu-ti da prea multe indicii despre ce urmeaza dar care te va lasa intotdeauna fara grai.

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu