image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Recenzie: Fantomele ne stiu toate secretele- Megan Grewe


Multumesc librariei online Libris pentru aceasta carte, librarie unde puteti gasi zeci de sute de carti in romana dar si carti in limba engleza. Enjoy

Cum ar fi daca cei mai buni prieteni ai tai ar fi invizibili pentru ceilalti? Fantome ce-ti pot povesti toate lucrurile pe care cei pe care (nu) ii suporti le fac? Destul de tentant,nu?

Cam despre asta este vorba in cartea Fantomele ne stiu toate secretele. Cass, adolescenta tipica americana, razvratita si satula de etichete, ajunge sa poate vorbii cu fantomele dupa moartea surorii ei.  Cu toate ca este considerata o ciudata, avand in vedere faptul ca nimeni nu intelege cum se poate ca cineva sa stie atat de multe secrete "intunecate", Cass nu ajunge sa-si "planga de mila" asa cum multe eroine ale cartilor nou aparute fac. In fapt, aceasta nu are niciun scop intial, ce va face cu "puterea" ei va ramane un mister pana cand apare personajul masculin. El, asa cum deja va inchipuiti, cel mai ravnit baiat din liceu. Numai ca, pe langa reputatia foarte buna pe care o are in fata colegilor si a profesorilor, aceasta isi da seama de ceea ce poate sa faca Cass, si ajunge sa aiba nevoie de abilitatile ei.
Daca il va ajuta personajul nostru principal o sa aflati numai citind cartea, fiind o lectura destul de placuta pentru o zi torida de vara ca cele de acum.

Cartea este destul de previzibila inca de la inceput, intotdeauna vei sti oarecum ce se va intampla spre final, pentru a ajunge la ultima pagina si a spune " pai si continuarea?". Cam asta este impresia pe care am avut-o la sfarsit datorita faptului ca, dupa parerea mea, povestea a fost pusa pe repede inainte.

Share this:

CONVERSATION

2 vise sparte:

  1. și tu ai citit cartea? nu mi s-a părut cine știe ce..

    RăspundețiȘtergere
  2. "Fantome ce-ti pot povesti toate lucrurile pe care cei pe care (nu) ii suporti le fac?"
    -----------
    Si ce-ai putea tu incepe cu informatiile despre cei pe care nu-i suporti? :)) Ah, pardon, de fapt adventistii, care nu sunt nimic altceva decat aschiile dracusorului lor autointitulat "dumnezeu", cred cam intotdeauna ca ar putea incepe ceva cu asemenea informatii. :)) Dar cum am mai zis si pe mizantropescu. In final, li se va rade in nas.

    RăspundețiȘtergere