image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Scenariu despre fricaDe la etajul cinci nu vei vedea niciodata mai mult decat forme ce se misca ametitor pe strazi, cautand taxiuri sau intrand in blocul de vis a vis. Pe scari intotdeauna vei auzi pasi straini si usi inchise amenintator. Lumina nu va fi vesnic inchisa si vei sta cu frica in san atunci cand stii ca ea trebuie sa se intoarca acasa. Poate ca ai vazut prea multe filme despre rapiri sau poate ca ti-ai dat seama ca intr-o zi cheia nu se va mai auzi in broasca si pasii de pe hol vor intra in alte case.

 De cand iti este tie frica de singuratate? 

Poate de cand ai inceput sa aprinzi lumina pe balcon atunci cand vrei sa dormi. Sau poate de cand inchizi usa de trei ori inainte de a te intoarce la geam si a privi imaginile cu oameni ce se deruleaza pe repede-inainte in fata ta.

Nu se aud claxoane de masini si nici urletele copilului de la doi. E atat de liniste intre cei patru pereti decorati cu linii curbate gri incat uneori te intrebi daca nu te-ai ingropat singur in asteptarea ei; a celei ce nu se mai arata. A-ti mutila inima nu mai ajuta la nimic, au disparut toate: si haine si parfum. Si ea.

Inca privesti pe geam, asteptand ca vibratiile telefonului sa te trezeasca si ea sa nu fie doar un contur umplut cu negru.
Share this:

CONVERSATION

1 vise sparte: