image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Recenzie: E usor sa te iubesc-Tammara Webber

Voi incepe aceasta postare pentru a multumi librariei online Libris pentru cartea E usor sa te iubesc. Daca o sa rasfoiti pagina lor cu siguranta o sa gasiti o multitudine de carti in limba engleza, romana. Cam tot ce iti poti dori vei gasi aici.


Cartea E usor sa te iubesc spune povestea unei adolescente, Jakie, ce incetul cu incetul incepe sa-si schimbe perceptia despre viata. Fiind proaspat parasita de baiatul viselor ei, aceasta descopera ca prietenii nu-i mai sunt aproape, ca orice ii aminteste de el si ca nici macar o petrecere nu o poate face sa se simta mai bine. Insa ce se intampla cand chiar o petrecere este cea care schimba totul? Cum ai reactiona cand pericolul ar fi chiar in fata ta, si un necunoscut te-ar salva? Sau si mai rau: cand iti vei da seama ca necunoscutul acela a fost intotdeauna in umbra ta, numai ac erai prea oarba sa-l observi?

Subiectul cartii este unul ce poate atrage orice doritor de a descoperi un alt mod de a iubi. Cartea, dupa parerea mea, nu este cea mai buna carte a genului, insa are acel ceva care te pune sa nu o lasi din mana nici macar o secunda.

E usor sa te iubesc te va face sa te intrebi "si daca asta nu e ceea ce ar trbui sa fie?". Este genul acela de carte care te face sa-ti pui sute de intrebari de genu "dar de ce nu si eu?". Jakie nu-si doreste decat sa fie fericita, dar fericirea are un pret scump si e sora cu minciuna, tradarea si inocenta furata.

Share this:

CONVERSATION

1 vise sparte:

  1. Suna interesant, desi tipul pare un fel de stalker :))

    Treci pe aici cand ai timp, te rog: http://chucky-world.blogspot.ro/2013/05/versatile-blogger-award.html

    RăspundețiȘtergere