image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Recenzie: Changing my warderobe- Deb Hanrahan


Am revenit cu o a doua recenzie din anul 2013 deoarece dorinta mea de a citi s-a intensificat anul acesta, iar prima carte pe care am devorat-o a fost Changing my warderobe a lui Deb Hanrahan.
Deb a fost draguta si mi-a trimis cartea in format pdf si cu toate ca nu credeam ca o voi termina prea repede, cartea s-a citit aproape singura, fiind genul acela de scriere care te afecteaza oarecum psihic si nu te lasa sa ii dai drumul din maini pana la ultimul cuvant.

Changing my warderobe prezinta viata unei tinere ce intra la liceu si indemnata de prietena ei, incepe sa-si schimbe modul de a se imbraca/aranja deoarece mereu fusese un fel de soricel de biblioteca. Initial aceasta nu crede ca va exista o schimbare insa incepe sa simta fiorii dragostei si nu se poate abtine sa nu creada ca aceasta mica schimbare a ajutat-o intr-o oarecare masura.

Cartea este o drama adolescentina cu un final neprevazut care poate inmuia inima oricui o citeste.
Linsday are parte de un an in care viata i se schimba radical, prietenii i se inmultumesc, pe unii dintre ei crede ca ii va pierde din cauza dragostei iar pe unii din cauza orarului foarte ciudat intocmit insa nu e chiar. asa.
Cartea lui Deb scoate la iveala o viata normala, nimic atipic adolescentilor din zilele noastre insa ceea ce va da aroma cartii vor fi ultimele 3 capitole care reprezinta in fapt drama a tot ceea ce s-a intamplat in carte pana acum.

Scena finala are parte tot in camera lui Linsday ceea ce face ca povestea sa fie ca un cerc, invartindu-se in jurul aceleiasi idei, insa acum nimic nu mai este ca la inceput.
Changing my warderobe este o carte despre iubire si prietenii adevarate, drame ce se ascund in spatele unui zambet larg si sentimente contradictorii, o carte numai buna pentru toti cei care nu au uitat ca realitatea paote face mult rau.

Share this:

CONVERSATION

4 vise sparte:

 1. Mi-ar placea si mie sa o citesc :D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Poate voi organiza un concurs cu pdf-ul dar nu stiu daca ar fi multe persoane interesate :D

   Ștergere
 2. Hi Anreea,
  Thanks for reading and reviewing Changing My Wardrobe. I'm glad you like it.

  RăspundețiȘtergere
 3. Thank you for reading and reviewing Changing My Wardrobe. I'm glad you liked it.

  RăspundețiȘtergere