image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Recenzie: Ma sinucid alta data- Kristen Gier


Cei de la libraria libris mi-au trimis spre recenzie cartea Ma sinucid alta data, carte ce face parte dintr-o colectie impresionanta a celor de la Libris. Acum puteti gasi si o multime de titluri in limba engleza.

"Dar nu toata lumea imi purta pica fiindca inca mai traiam."

La varsta de 30 de ani Gerri hotaraste sa-si curme viata. Pentru ea, 30 de ani este deja o varsta la care ar trebui sa aiba o viata stabila, un sot care sa o iubeasca, copiii care sa-i ingreuneze noptile si o slujba stabila. Dar viata ei nu se incadreaza deloc in tipare: dragostea pare ca o ocoleste, slujba este gata sa-i fie luata si este obligata sa scrie romane despre vampiri, un subiect care i se pare banal.

Datorita tuturor acestor lucruri, dar si dandu-si deama ca este o femeie depresiva, aceasta isi face un plan pentru a-si curma viata si din acest plan face parte si scrierea unor scrisori adresate catorva persoane importante din viata ei. Numai ca scrisorile nu prezinta multumiri, ci explica persoanei careia ii sunt adresate  toate gandurile lui Gerri, lucrurile care au suparat-o pe aceasta, scrise intr-o maniera oarecum amuzanta.
Pana aici cartea pare una care abordeaza un subiect destul de intalnit in zilele noastre, si anume suicidul. Problema? Gerri trimite scrisorile dar este impiedicata sa se sinucida.

Cum va treusi sa treaca peste privirile rautacioase ale cunoscutilor si cum va trece peste depresie? Ei bine asta o sa aflati doar daca cautati cartea pentru a o citi. Chiar merita.
Un roman care nu te lasa sa-i dai drumul, fiind captivant de la primul pana la ultimul cuvant.

Share this:

CONVERSATION

1 vise sparte: