image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Recenzie: Petrecerea de Halloween- Agatha Christie

Am primit de la Libraria Online Libris cartea Petrecerea de Halloween decare va voi povesti in randurile imediat urmatoare. Dupa ce terminati de citit recenzia eu zic sa intrati pe site-ul librariei si sa cautati in miile de carti unele care sa fie pe placul vostru. Nu uitati ca puteti gasi si o varietate de carti in limba engleza.


Am amanat destul de mult recenzia acestei carti nu pentru ca nu as fi citit-o, ci pentru ca am vrut sa apara in aceasta perioada neaparat. De ce? Titlul cartii cred ca spune tot: Petrecerea de Halloween. Si daca va spun si ca aceasta carte este scrisa de Agatha Christie sunt sigura ca intelegeti dorinta mea de a intarzia putin recenzia.

Cartea ii este tipica autoarei, stilul ei de scris si de a te tine in suspans nu lipseste nici de aceasta data, iar cartea se invarte in jurul unei povesti pe care trebuie neaparat sa o cititi.
Povestea incepe ca orice istorisere normala, o petrecere cu ocazia sarbatorii de Halloween. Ariadne Oliver, o mare scriitoare incearca sa organizeze o petrecere pentru grupul de adolescenti al unui sat. La aceasta petrecere apare si o fetitia care sustine ca a asistat la o crima, insa nu este crezuta de cei mai mari datorita varstei si imaginatiei de care se spune ca debordeaza copiii. Dar poveste incepe sa devina realitate cand fata este gasita moarta.

Acum o sa interbati: ce se intampla mai departe? Dar ghiciti ce, asa este.. va voi lasa pe voi sa cititi cartea care pe mine una m-a fascinat complet poate si datorita perioadei acesteia, sfarsitul lui octombrie, singura perioada din an cand realitatea si imaginarul se intalnesc.
Va recomand cu drag aceasta carte pentru ca este o lectura usoara, placuta si plina de mister.

Share this:

CONVERSATION

1 vise sparte:

  1. Suna interesant! Si tematica e potrivita cu Halloween-ul nostru,Ziua Mortilor...etc :)

    RăspundețiȘtergere