image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Fara balamale


Cateodata limba mi se innoada si uit sa-ti spun cat de dor mi-a fost de tine si apartamentul de la etajul 1. Si atunci imi trec prin cap sute de povesti soptite in ureche si masini claxonand iar noi iubindu-ne printre rasete inocente. O balama de la geam s-a stricat, iar cealalta sta sa se rupa: doar  stii ca noua ne e cel mai bine cu geamul inchis si stele pe incheietura stanga.
Cateodata buzele imi raman putin deschise din obisnuita la vedera ta, si simt pe omoplat un sarut stangaci si o suvita care nu mai sta la locul ei de ceva timp.
Ne-am urcat de atatea ori incaltati in asternuturi, cam de fiecare data cand ploaia ne strica planurile si ne despartea de parcuri si masini albastre. Ne-aruncam fara pic de constiinta in albe sentimente; le mototoleam si apoi incepeam sa radem de deranjul pe care-l pot face doi.
Cateodata aerul nu mai ajunge in plamani, iar eu raman pe balconul luminat doar de un bec ce clipoceste slab. In momentul acela imi doresc ca balamalele de la geam sa se repare pana o sa apari tu; niciodata nu ti-a placut sa auzi oamenii.

Share this:

CONVERSATION

4 vise sparte:

 1. foarte frumos scrii :) am o intrebare... scrii din propriile trairi sau sunt pur si simplu chestii inventate? pentru ca-s formidabile...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Heiii, multumesc frumos ^^. E o intrebare destul de grea; depinde de post. Majoritatea pornesc din lucruri adevarate insa sunt nuantate pentru a nu da in banal.

   Ștergere
 2. Sunt de acord cu Mia ! Andreea : Scrii dumnezeieste de frumos :x Imi place tare mult sa iti citesc fiecare rand :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Esti mirifica,imi place asa mult sa citesc ce scri. :x

  RăspundețiȘtergere