image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Confort inafara realitatii


Cuvintele-ti sunt prietene si sunetele muze surde in urechea stanga. Pagina alba e cel mai greu lucru de indurat iar literele fug de tine ca si cand ele sunt constiente de tot ce vei spune daca vei putea scrie un nou articol fara valoare.

Numeri din doi in doi cartile de pe raftul din fata ta si realizezi ca tot ce vezi sunt umbre, ca ochelarii pierduti prin sertare isi au rostul lor din cand in cand. Esti inconjurata de lucrurile care se presupune ca-ti fac bine, dar defapt nu simti decat frica prin aer, frica de tot ceea ce a insemnat locul asta inainte si de ceea ce inseamna acum, locul care-ti adaposteste gandurile de atata timp, care-ti poarta visele si insomniile.
Ti-ai descoperit de ceva timp dorinta nebuna de a te inconjura cu amintiri, unele au fost sigilate iar altele lasate in vazul tuturor, doar pentru a fi admirate nu si intelese. Parasesti singurul loc care te face sa te simti confortabil, dai fata in fata cu realitatea din care faci parte si-ti dai seama ca inca mai ai nevoie de confortul pe care ti-l dau cei patru pereti galbeni.

Share this:

CONVERSATION

4 vise sparte:

 1. Da, pagina albă e cel mai greu de îndurat...
  Mi-ai ajuns la suflet cu postarea asta!

  RăspundețiȘtergere
 2. Și mie mi se întâmplă uneori ... Ador postarea ta :x

  RăspundețiȘtergere
 3. Minunat ,pur si simplu minunat! <3

  RăspundețiȘtergere