image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Ma iubeste... nu ma iubeste foarte mult


Ea avea parul castaniu si ochi care vazusera multe, avea o siguranta de sine pe care nu o intalnesti la multi,si o dorinta arzatoare sa reuseasca sa ajunga cat mai sus. Nu era o stea; exista in toata splendoarea sa; in ochii celorlalti era mereu alta, pentru mine ea era doar un copil tristut.

Pasea al naibii de usor pe tocurile inalte, lasandu-si de fiecare data un firicel de par in urma, pentru cei care voiau sa-i simta siguranta, si cate o steluta cadea de pe ale ei gene de fiecare data cand clipea. Avea un zambet asemanator cu soarele, de fiecare data cand radea sau era ironica facea gesturi pe care nu le-am mai intalnit la nimeni altcineva. O EA amestecata cu toate petalele de trandafir ce au cazut pe un camp pustiu.

Ea nu are nume aici. Pentru voi poate fi oricine, dar pentru mine ea exista, pentru ca de cinci ani e langa mine si rade de mine cu o pofta nebuna si ma ajuta de fiecare data cand sunt gata sa cad de pe picioare. Si pentru ea voi fi mereu acolo, fie cu o vorba buna, cu o melodie trista, cu un "tu vrei sa te bat?" sau cu o imbratisare la ora 10.

Ea paseste sigura pe tocurile mari, pe trotuare pavate cu vise,
ea iubeste, si se joaca cu propriile sentimente intr-un ritm alert.

Share this:

CONVERSATION

4 vise sparte: