image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Intr-o zi de joiEra joi si alerga din ce in ce mai repede printre picaturile de ploaie ce-i stricau buclele perfecte. Umbrela se rupsese iar voce-i striga dupa un taxi. Si nu oprea nimeni. In fata, un grup de oameni ce se adaposteau in blocuri, magazine, pe banci departe de ploaie. In mijlocul strazii era doar ea, cu o umbrela rupta, cu un vis spart si cu o dorinta nebuneasca de a ajunge la destinatie.

Se uita la ceas; era doar 5.15. Inca 45 de minute de agonie totala. Si alerga... si mai alerga un pic iar picioarele erau gata sa cedeze, dar ea alerga, pentru ca stia ca trebuia sa ajunga neaparat undeva. Si acel undeva, nu avea o adresa stabila, stia doar ca trebuie sa ajunga acolo, ca inima striga ca acela e locul unde ea trebuie sa fie. Stia ca acolo va fi cineva. Cineva care ii va oferi un pulovar, o ciocolata calda si un simplu te iubesc.

Si alerga impotriva tuturor: ploii, masinilor care nu o lasau sa treaca si impotriva oamenilor care incercand sa se fereasca de picaturile mari creasera un zid intre ea si destinatia necunoscuta.
Arunca umbrela... defapt o scapa din mana dar ea nu stia asta, se trezi abia dupa 10 minute ca mana-i era goala. Pe umar atarna discret geanta care adapostea cateva hartii, un ruj si un rimel spart care-i colora foile intr-un negru mat.

Ajunse la un bloc, se descalta de pantofii cu toc, ii lua in mana si intra in scara. Pe partea stanga era o oglinda prafuita; isi scoase rujul si-si picta buzele iar apoi alerga iarasi catre etajul 6. Si Doamne ce fuga. Alerga fara sa-si dea seama cat mai are, unde este, sau care e apartamentul.. si ajunsese la 7! Dar se opri isi daduse seama ce prostie facuse si cobori un etaj. In fata usii o astepta un el imbracat intr-o camasa albastra. Il privi, dar inima ei nu mai batea, iar picioarele ii strigau"alearga, pelaca, fugi- el nu te vrea, tu nu-l iubesti". Si el ii zambi. Dar picioarele nu o lasau sa inainteze, iar inima urla "NU", iar sufletul ei, ei bine el tipa in agonie"in alta parte.. nu aici". Si alerga. O lua la goana pe scari din nou. El striga dupa ea. Plangea, dar nu se uita inapoi... si a plecat.

A ajuns iarasi in ploaie, picaturile i-au stricat din nou rujul iar parul.... Si incepu sa alerge din nou. nu se opri nici la semafor, nici in momentul cand o masina trecu pe langa ea si incepuse sa o claxoneze, nici cand biciclistul din fata abia mai putea sa controleze bicicleta.
Ea alerga cautand acel undeva, unde cineva ar fi putut sa-i dea un pulover, o ciocolata calda si sa-i spuna un simplu te iubesc.

Share this:

CONVERSATION

5 vise sparte:

 1. Ma dor picioarele si pe mine ...la cat de tare alerga saraca fata. :D
  Frumoasa povestea.

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte frumoasa povestea :x Iubirea asta :x

  RăspundețiȘtergere
 3. Doamne cat de superb! <3 sigur va gasi in curand asta si niciodata nu alergi destul pentru a obtine iubirea!

  RăspundețiȘtergere