image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Recenzie: Dragoste la prima vedere- Nicholas Sparks


"Toata lumea are ciudatenii, dar, pana cunosti cu adevarat persoana, acestea tind sa fie ascunse""Link

Nu cred ca multi dintre voi stiti, dar incepand de azi, cu ajutorul Librariei Libris voi publica pe acest blog si recenzii ale unor carti, care cred eu, va vor capta atentia. Pe site-ul librariei online Libris puteti gasi o varietate de carti si cel mai important va este prezentat si un numar mare de carti in limba engleza. Multumesc Librariei Online Libris.

Dragoste la prima vedere este povestea lui Jeremy si Lexie, doi tineri indragostiti ce-si iau soarta in propriile maini, si nestiind foarte multe unul despre celalalt, dar urmand dragostea ce-i inunda pe amandoi, isi construiesc o viata impreuna. Jeremy, un scriitor destul de cunoscut al momentului, paraseste viata plina de petreceri a New York-ului pentru a se muta intr-o regiune extrem de linistita a tarii in care, singura distractie a barbatilor este "pescuitul si vanatul" asa cum spune Lexie, activitati deloc pe placul personajului nostru principal.

Cartea scoate in evidenta frumusetea unei casnicii dar si piedicile care apar pe parcursul acesteia, piedici date de destin si nu numai. Prietenii devin dusmani iar Dumnezeu singurul aliat care ii poate ajuta pe cei doi spre a avea o viata fericita.

Evolutia povestii este una extrem de interesanta dar si extrem de tipica lui Nicholas Sparks; acesta intrepatrunde banalitatea vietii de zi cu zi cu jocurile destinului care fac viata sa para un carusel.
Titlul cartii nu face trimitere la dragostea dintre cei doi, ci la ceva mai puternic, la rodul iubirii lor, la cel mai important aspect pe care este construita cartea.

Sfarsitul nu-l voi spune, deoarece nu ar mai avea niciun farmec insa este unul la care nimeni nu se asteapta in momentul cand deschide cartea; cu toate ca este, cum am spus si mai sus, tipic lui Nicholas Sparks.
Cartea este una usor de citit, fiecare intamplare de la inceputul cartii pregatindu-va pentru sfarsitul acesteia.

Share this:

CONVERSATION

4 vise sparte:

 1. Super tare :x:x

  Felicitări pentru parteneriat :x:x

  Multă baftă în continuare :*:*:* Be the Best !!

  RăspundețiȘtergere
 2. Am cartea acasa, dar nu am avut cand sa ma apuc de ea:(. Oricum, cred ca am s-o citesc curand - mi-e cam dor de stilul lui Sparks.
  Foarte frumoasa si reusita recenzia!:)

  Dee.

  RăspundețiȘtergere