image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Niste cuvinte.


Iti dai jos machiaju si vezi acelasi copil speriat, iti dai seama ca a fost mereu acolo si ca nu te va parasi prea curand. Te dezbraci de caracterul murdar pe care l-ai adoptat si-ti pare rau pentru toate pe care le-ai facut dar esti bucuroasa macar o data-n viata ca nu te-au mai calcat toti in picioare. Apoi? Arunci hainele care-ti provoaca uneori sila si te afunzi in cele mai largi tricouri pe care le gasesti, doar pentru ca asta e modul tau de a te simti bine, doar pentru ca te simti protejata.

Stergi zambetu prost de pe fata, si parca seamana cu tine. Parca esti tu, dar totusi nu e aceeasi. Astepti sa-ncepi sa plangi ca un copil prost din nimic, si-atunci da. Esti chiar tu; dupa atata timp esti chiar tu. cea pe care care ceilalti nu o mai vad. Si e de ajuns pentrut ine pentru moment. Dar trece o zi, si pui aceleasi culori neutre pe a ta fata; iar hainele nu-s nimic altceva decat esentiale, nu te mai protejeaza de nimic. Mai trece o zi in care nu esti multumit de tine cea adevarata si-ti pui iar zambetul tamp si totul este iarasi bine. Pentru cateva ore, chiar e totul bine; fumul si aromele tari nefiind acolo. Dar lipseste tot. Lipsesc lucrurile care pentru cateva clipe te-au facut sa utii de absolut tot.

Si stii ce e si mai trist? Ca dupa o perioada totul iti intra in obisnuinta. Si devine ceva normal; starea pe care o ai e cea pe care TREBUIE sa o ai, iar felul in care te porti te face sa te simti normala si in acelasi timp te face sa uiti. Sa uiti de abslut tot care te facea vulnerabila mai demult.
Daca doare? Doar uneori cand iti aduci aminte cine esti cu adevarat.

Share this:

CONVERSATION

5 vise sparte:

 1. De multe ori ne aducem prea tarziu aminte cine suntem si ceea ce suntem .

  RăspundețiȘtergere
 2. uneori mai este nevoie si de momente ca astea. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Oricum ai fi esti doar tu si chiar daca uneori te simti pierduta sigur te vei regasi in propria persoana.

  RăspundețiȘtergere
 4. Acea parte din noi este mereu in adancul fiintei noastre...
  E frumos sa poti fii tu insuti, si in acelasi timp sa nu fii calcat in picioare. Acest lucru insa, nu il poate realiza oricine.

  RăspundețiȘtergere