image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Jucand dupa propriile reguli.Hai sa o luam cu inceputul. Totul pare bine si frumos si dintr-o data BANG! tornada de momente care iti demonstreaza contrariul a ceea ce credeai. Credeai ca totul merge dupa cum dictezi tu, si defapt mergea, dar dintr-o data totul s-a intors la 180 de grade si nu stii cum sa refaci situatia ca inainte, pentru ca era destul de complicata si inainte sa se adauge noi factori care sa o complice si mai rau. Ai mers pe un drum relativ frumos pana cand te-ai gandit tu sa inlocuiesti sentimente cu... sentimente! Si uite ca iarasi nu ti-a iesit si toata situatia te-a prins si mai rau la inghesuiala, te zbati ca sa rezolvi totul dar pare ca te zbati degeaba pentru ca totul se inrautateste. Si da poate ca nimeni nu vede felu in care mintea ta o i-a razna cu fiecare zi ce trece.

Continui sa crezi ca totul va fi bine, ca o vei scoate tu la capat; " daca altii au reusit ce, eu nu pot?". Nu, nu poti. Pentru ca tu nu esti "altii", tu esti prea copil pentru a putea sa lasi in urma lucruri care inseamna pentru tine. Te minti degeaba ca totul e doar o joaca, ca iti place sa construiesti scenarii, pentru ca fato nu ti-a placut niciodata sa te joci cu oameni, pentru ca si tu la randul tau ai "jucat" dupa cum au spus altii. Incerci din rasputeri sa faci totul sa mearga pe un drum relativ normal, si nu merge. Si te zbati degeaba, te minti singura ca totul o sa fie bine intr-o zi.

Alegerile pe care ar trebui sa le faci sunt lasate in urma, te contrazici, nu stii ce sa faci si spui doar "lasa ca ma descurc". Iti spun eu, nu te descurci! Te-ai afundat intr-un joc pe care pun pariu ca nu-l vei castiga, esti prea copil sa incerci sa spulberi suflete. Dar tu continua sa crezi ca poti, tu amageste-te spunand ca detii controlul. Joaca-te incontinuare dupa propriile reguli, dar te vei arde. Si atunci cand asta se va intampla, s-ar putea ca nimeni sa nu mai fie acolo.Continua sa te prefaci ca stii sa te joci cu sentimente, poate intr-o viata viitoare iti va fi de ajutor.

Share this:

CONVERSATION

2 vise sparte:

  1. La fel cum stii ca altii nu vad toata mocirla in care te afunzi pe zi ce trece si cred ca tu esti bine si ok,si ca reusesti in viata,la fel crezi si tu despre ei.Totul pare bine si frumos peste tot,dar suntem prea orbi sa vedem grijile altora din cauza celor de care ne incurcam noi zi de zi. Si ne amagim cu 'de ce lui ii merge mai bine,si mie nu?".Da,unora le merge mai bine,dar fiecare le are pe ale lui.Sau poate este doar o parere.

    RăspundețiȘtergere