image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Eu.


Si nu stiu daca e bine ce simt, dar nu mai are rost sa te gandesti acum copil idiot. Pana acum ti-au spus sa infrunti totul si nu i-ai ascultat, durea prea rau. Si acum te-ai hotarat si tu insfarsit sa faci ceva bine pentru tine. Sa dai naibii tot, sa treci peste tot, sa pleci cu capul sus dintr-o batalie care ti-a lasat cateva cicatrici destul de urate, dar stii cum se spune" cicatricile sunt marfa". Si stii copile, de data asta nu te las sa-ti mai para rau pentru nimic, pentru ca tie nu are de ce sa-ti para rau, pentru ca nu ai gresit cu absolut nimic, intelegi? Ai fost doar tu, si chiar daca ai impresia uneori ca semnele vitale sunt din ce in ce mai slabe si ca o sa cazi sa stii ca nu mai ai voie. Nu-ti mai permit sa uiti iar de tine, sa te ingropi in pamant de vie doar pentru ca ceva te doare.
Nu-ti mai dau voia sa-ti fie frica de ceva ce nu a fost sa fie. Si stiu ca doare al naibii de tare cand vezi cata indiferenta pluteste in aer dar indiferenta o sa o tratezi cu indiferenta, durerea cu fericire si lacrimile cu un zambet. Nu mai ai voie copil nebun sa-ti versi furia pe oricine, nici macar pe tine pentru ca tu esti singura care stie cum e sa o simti, nimeni altcineva. Si da sunt multi care se arata si vor sa te ajute, pentru ca le pasa de tine dar tu nu-i mai lasa sa o faca, ajuta-te singura, nu-i mai baga pe ei in astea pentru ca o sa treaca, pentru ca va reveni totul la acel normal cu care te-ai obisnuit. Nu-ti mai pierde minutele pentru a incerca sa readuci ceva care a plecat, s-a dus foloseste-le pentru a face totul sa para bine, foloseste-le pentru a te face bine.


Din cand in cand infig cate un tep in inima pentru ca adrenalina sa-mi curga prin vene dar uneori tepul ala nu face decat ca adrenalina sa-i faca loc furiei, mahnirii, singuratatii si urii:). Da incep sa urasc ca uneori tepul ala da durere.

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu