image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Prezent?


Prezentul este ceva ce nu cerem. Este propria vointa care merge inainte, urmata doar de constiinta, de gandul ca ceva va urma. Prezentul este un tu al imaginatiei desenata pe hartie in creioane cerate. Visele tale sunt precum prajitura cu aroma de iarna si cu miros de fulgi.
Prezentul este ceva ce primim in fiecare zi in care deschidem ochii, prezentul este urmarea trecutului, ca nimic nu a fost in zadar. Prezentul pune doar intrebari, nu asteapta raspunsuri, intreaba incontinuu dar cand cineva se ofera sa-io raspunda, pur si simplu il depaseste, din cauza asta urmeaza un viitor, un viitor ce se transforma in prezent in urmatoarea clipa, in clipa in care ai respirat si ti-ai dat seama ca ai mai pierdut un moment.
El nu cere, el nu ofera, el doar te face sa plutesti intre linii subtiri ale propriei persoane, linii inghetate de frig, linii ce se pot rupe usor. Prezentul nu o sa dea socoteala nimanui, el fuge lansand locul liber pentru un alt prezent, care nu se teme sa apara, dar care va disparea la fel de usor.
Nu-mi cer explicatii pentru ceea ce se intampla, nu vreau raspunsuri, nu incerc sa dau raspunsuri. Sunt doar propriul meu prezent care a trecut, in fiecare clipa, cu fiecare litera pe care o scriu aici. prezent... Doar un prezent ce a trecut demult...

Share this:

CONVERSATION

1 vise sparte:

  1. stii cum se spune, ca nu trebuie sa traiesti nici in trecut, dar nici in viitor...trebuie doar sa iti traiesti prezentul

    RăspundețiȘtergere