image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Scenariu."Hai sa refuzam orice rol pe scena regretelor
Sa depasim in zbor conditia de simplu muritor"

Sa urmam propriul nostru scenariu spre apus. Sa ne facem propriile reguli. Inchide regretul ca ai pierdut ceva. Arunca-l. Sparge-l. Ai pierdut o inocenta absurda, o teama continua de nimic. Si ai primit clipe de incredere, bucurie. Haide sa lasam totul asa cum e. Fiecare frunza care cade sa ne fie martora a propriei nebunii. Lasa un cer de septemrbie sa ne acopere si vantul sa ne loveasca pe fetele rosii. Adevarul doare, depaseste conditia existentei. Fa-ti propria viata incercand sa atingi infinitul. Absurdul. Nimicul. Lasa-ti trecutul in urma. Si paseste spre viitor.
Deseneaza-mi un scenariu. Scrijeleste-l pe o foaie ce-ti poarta parfumul. Lasa-l langa o cutie plina de dor, amintiri, zambete. Lasa-l acolo pana il gasesc. Iar atunci nu il vom juca. Ci vom trai dupa el fiecare zi. dupa un scenariu scris de tine. Fara teama, deznadejde sau ura. Doar iubire.

Share this:

CONVERSATION

2 vise sparte:

  1. Fiecare trebuie sa ne scriem propriul scenariu ,trebuie sa avem puterea de al formula singuri .De ce sa asteptam de la altii ? Trebuie sa respriram singuri pentru noi .

    RăspundețiȘtergere