image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Fericire.

M-am intrebat zile la rand incontinuu ce inseamna un om "fericit". Multa lume ma intrebat asta. Am incercat de sute de ori sa spun. Si de fiecare data ma gandeam la altceva. Mereu era o alta imagine in capul meu despre fericire. Defapt am realizat ca fericirea nu e o imagine. Nu este atunci cand razi, si zici ca esti fericit si peste 5 minute te enervezi la culme, nu mai esti fericit. Nu. Fericirea e constanta. E ceva care ne insoteste continuu prin viata. Numai ca uneori, se mai ascunde, ei bine atunci e cel mai rau. Incearca sa zambesti fara motiv la soare. Sa te uiti spre cer si sa zici" azi sunt fericit". Fa in asa fel incat sa-i zambesti fiecarei persoana pe care o vezi pe strada, unui necunoscut. Fa-i pe ceilalti sa se simta bine in preajma ta. Renunta la a te gandi la viitor. Pentru prima data in viata ta renunta sa te intereseze ce fac ceilalti, gandeste-te ca doar tu si acea persoana speciala de langa tine sunteti totul. Fa tot ce-ti trece prin cap, dar in asa fel incat peste ani sa-ti amintesti cu placere, nu sa se termine dezastruos. Treci prin amintiri cum ai trecut mereu, mai adu in fiecare zi unele noi, daca ai cat mai multe te vei simti fericit. Nu te mai gandi la ceea ce zic altii despre tine. Razi cat de tare poti acolo unde sunt multi oameni, si daca se uita ciudat la tine, continua sa razi, sunt invidiosi, ei nu ar face asta niciodata. Invata sa fii fericit si sa-i faci pe ceilalti sa-si dea seama asta, si sa incerce si ei sa fie la fel. Fii cat de traznit vrei. Imbraca-te cat mai colorat. Iesi din tipar. Simte-te bine. O data in viata acorda-ti sansa de a fii mai fericit ca oricine. Lasa asta sa se vada. Sterge lucrurile care-ti intuneca fata. Adu-ti aminte ca fericirea o ai mereu.

Ca 2 baloane.
Ca un balon de sapun ne pierdem in infinit.Desenam zambete colorate pe fata unor copii care vor sa zboare ca noi. Ne spargem unul in bratele celuilalt, ca 2 baloane de sapun care sunt facute in acelasi timp.
Ca 2 baloane de sapun uitam cand ne doare, ne lasam luati de val, uitam de toti, numai de noi 2 nu.
Ca un balon de sapun ma faci sa uit de mine. Sa incerc sa traiesc in prezent, un prezent cu tine. Mi-e frica ca dupa ce ne vom sparge, totul va disparea.
Magia baloanelor formate in inimile noastre va disparea si ea. Copiilor le vor disparea zambetele. Griul va imbraca pamantul.
Si asta numai pentru ca noi 2 am fost ca 2 baloane de sapun. Ceea ce ei nu stiu este ca noi vom ramane vesnic unul cu celalalt.
Ca 2 baloane ce stralucesc in razele soarelui.

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu