image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Frica de necunoscut

Mi-e teama.
Azi mi-e teama de prea multe lucruri. Simt nevoia sa schimb putin cursul timpului, sa nu ma mai tem ca un copil mic. Defapt cu toate ca incerc din rasputeri sa nu mai par unul, nu merge chiar asa de bine cum m-am asteptat eu. Nu vreau decat ca acest copil mic si prost sa se potriveasca in peisaj. Un peisaj mult prea inaintat pentru el.
M-am saturat sa mint ca sunt ceva ce defapt chiar nu sunt. Imi vreau inapoi copilaria aia aiurea pe care o aveam acum cativa ani. Mi-am amintit de multe lucruri pe care credeam ca le-am uitat. Si doare ca mi le-am amintit deabia acum. Mi-e frica sa nu le uit de tot. Mi-e frica ca nu o sa ma integrez niciodata acolo unde am ajuns. Frica de necunoscut. Frica ca-mi largesc orizontul prea mult, ajung intre straini. Ajung la concluzia ca in momentul asta, frica pune stapanire pe mine. Nu vreau.
Amintiri? Poate momentul ala in care i-am scos Alinei guma din par suvita cu suvita+ foarfeca. Sau poate ziua de 1 iunie in care am cunoscut-o pe Oanny. Sau chiar si prima zi de scoala din 1-a, cand imparteam napolitane varsate. Mersul prin ploaie cu Gargu. Prima data cand am placut un baiat. Momentul in care am aflat ca intru la HD. Sau poate ziua in care a plecat Oanna in Spania. Sau atunci cand jucam carti cu Bro la mine. Mi-e frica ca o sa le pierd pe toate. Mi-e teama ca o sa ramana doar in trecut. Vreau sa le iau cu mine. E un moment d-ala aiurea in care-ti dai seama ca necunoscutul din fata ta nu e chiar asa de primitor. Nu vreau sa mai dezamagesc persoane, m-am saturat de mine oarecum. de felu meu aiurea de a simti si apoi de a trece peste. Mi-e dor de cele 4 luni in care am tinut la un el. De atunci cand mi-am facut picioarele praf de la role cu Monky si a 2-a zi eu aveam treaba. Vreau cadourile de Craciun de acum 7 ani, inapoi. Mi-e dor de seara de Revelion cu Cookie.Mi-e dor de senzatia ca magia exista. Simt lipsa persoanelor pe care nu le-am mai vazut de mult.
De ce tocmai acum? Cand ar trebui sa ma simt cel mai bine? Cand totul e de partea mea? Sau de ce am o pofta nebuna sa plec cu castile la maxim undeva departe fara telefon, undeva fara sa stie cineva de mine? Raspuns: inca mi-e frica de necunoscut. Un necunoscut pe care mi l-am dorit anii de-a randul. Dar mie imi e frica...

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu