image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Ploaia.


Multe lucruri ar fi atat de dulci daca am sti sa le pretuim. Ma gandeam azi, azi fiind ziua cea mai ciudata dintre toate din acest an, ca sunt multe lucruri pe care nu stim sa le pretuim, ma gandeam ca poti face tot ce doresti, ca pentru fiecare exista momentul lui de stralucire. Sunt clipe in care crezi ca nu ai niciun rost, cel putin tu nu-l vezi. Te consumi prea mult pentru o chestie care tine de viitorul tau, sau de trecut, mereu te gandesti "daca as fi facut asa, poate era mai bine.." dar sti, din pacate nu putem schimba nimic, totul a fost facut sa ramana exact asa cum este.
Sunetul ploii se poate auzii incontinuu pe geam, zumzetul copacilor satuli de atatea picaturi, vrem caldura, sau poate nu. Ne place si asa, ne place ploaia, sau cel putin mie. De ce? Pentru ca ploaia te face sa gandesti foarte mult la ceea ce esti, la ceea ce ti se intampla. Ploaia apare mereu atunci cand trebuie, ploaia imi e confident. Ploaia spala pamantul de amintiri crunte, durerea pe care o sterge e mult prea mare.
Ploaia inseamna un nou inceput, marcheaza evolutia noastra, noi suntem copiii ploii, dar nimeni nu-si da seama de asta, ploaia ne face uneori mai puternici. Ea ne arata adevarata fata, ochii rosii, fata alba, sentimentele de regret.

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu