image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Incapatanare de copil.


In viata nu poti niciodata sa ramai nepasator. Nu poti sa treci prin viata ca un necunoscut, nu poti sa te ascunzi la nesfarsit, odata si odata tot trebuie sa iesi din cochilia ta, sa respiri aerul proaspat de primavara. Odata si odata tot trebuie sa vezi cum soarele apune, trebuie sa inveti ca nu vei fi niciodata singur, oricat de aiurea ti se pare ca suna asta, cineva tot va fi acolo, si chiar daca sunt momente in care pare ca esti singur, ca nimeni nu te va ajuta, nu realizezi ca persoana de care ai nevoie este chiar langa tine. Nu-ti dai seama niciodata ca tu ai nevoie de libertate sau cate sperante ii faci unui om, si apoi i le destrami? Nu realizezi ca poate au si altii dreptate nu numai tu. Viata e facuta pentru a-i asculta si pe altii, nu numai pe tine.

Alergam nepasatori in fata unor lucruri sperand ca se vor termina cat mai repede cu putinta, dar atunci cand constientizezi ca ai alergat putin prea tare vrei sa te opresti, sa pui pauza, dar nimic nu se mai intoarce, traiesti un timp mult prea dat inainte, in momentul ala realizezi ca anumite perioade s-au terminat, ca ai ramas doar tu si ei intr-un timp inaintat. Pana acum nu v-ati dat seama ca ati alergat cu viteza luminii, timpul statea mereu in spatele vostru. Nu-ti dai seama decat acum cat de mult au insemnat momente pe care le-ai pierdut ca fraieru pentru ca ai crezut ca nu vor conta. Acum realizezi in cele din urma ca nimic nu va mai fi la fel, ca iti e dor de ce se intampla acum mult timp, ca urasti ca totul s-a dus pe apa sambetei. Insa te trezesti la realitate, in fata ta o foaie pe care scrie "Evaluare Nationala" brusc realizezi ce ai devenit, brusc intelegi ca totul s-a schimbat pentru tine, dar totul a ramas la fel. Niste copii care au rvut sa ramana copii, care au format ceva foarte puternic intre 4 pereti, nsite copii care au invatat impreuna sa zambeasca, sa planga, sa iubeasca, sa tipe, sa urasca, sa compatimeasca. Niste copii care nu inteleg cum ar putea sa fie cand totul se va termina.
Si iarasi te piarzi in mii de ganduri, cuvinte, alergi in jurul lor crezand ca exista o portita de scapare, dar ea nu mai apare. Vremea asta frumoasa inseamna ca mai e putin. Ca e vrea ca acesti copii sa o ia pe drumuri separate. Si totusi ei vor sa ramana copiii de ieri9, si maine. Ei se incapataneaza sa ramana copii pana in ultima clipa.

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu