image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Servim fericire pe tava.


Obsesia de a zambi ne acapareaza incet cu incet. Milioanele de zambete care formeaza un sincron te indeamna sa li te alaturi. Uiti de griji, sau cel putini asa pari. Esti atat de vesel, sau te prefaci, dar nu asta e important, e improtant ca vrem sa fim fericiti. Ca ne dorim asta din tot sufletul, ca cerem fericire in fiecare zi. Ca servim fericire pe tava, servim fericire intr-un pahar de vin rosu. Servim si primim fericire in fiecare clipa, in fiecare moment pe care il traiesti, chiar daca esti trist, primesti fericire, iei parte la ea pentru ca cei de langa tine spre deosebire de tine sunt fericiti.
Cautam fericire in persoane. Avem impresia ca persoana potrivita ne va intampina mereu cu un zambet sincer, nu ne dam seama ca fiecare om de pe strada iti umple ziua cand iti zambeste fara niciun gand ascuns pe starda. Ironic ii zambesti si tu, ii faci ziua mai buna, iti servesti fericirea pe tava.
Nu ti-ai dat seama pana acum ca tu chiar si cand plangi reusesti sa razi cand ceilalti din jurul tau fac cate o nazbatie? Realizezi ca in fiecare minut, secunda, clipa, reusesti sa primesti fericirea care te duce sus iar?
Poate uneori dam cam mult dar de fiecare data primim intr-un moment al vietii noastre inzecit. Poate servim prea mult, dar fericirea se primeste in mod egal.

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu