image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Zambeste.Azi sunt bine. Azi mi-am dat seama ca o pot lua de la capat, pot spune ca azi las de la mine, azi uit tot ce sa intamplat pana acum, ma refer la lucrurile rele, de azi vreau sa zambesc, nu vreau sa regret ceva, cu toate ca sunt mult lucruri pe care le-as face daca as putea intoarce putin, foarte putin timpul. Sunt multe lucruri pe care le-as spune, multe persoane pe care as vrea sa nu le fi cunoscut intr-un fel, multe chestii simple de care ma puteam bucura mult mai mult, dar acum sti, e bine si asa. Continuam sa progresam, lasam multe lucruri in urma, dar inca ramanem niste copii naivi, care cred orice, progresam si uitam sa ne uitam inapoi.
Viitorul. Un cuvant format din 8 litere, 4 consoane, 4 vocale, un cuvant simplu, un cuvant la care incep sa meditez din ce in ce mai mult, ce-ti poate aduce viitorul, ce poate face el pentru tine? Intrebari fara raspuns...
Si totusi ramai doar un copil, sau cel putin asta incerci sa pari, iti pui o masca care sa-ti acopere chipul si totul e ok. Dar tot copilul ala inocent, mic si naiv ramai, sau cel putin asta stiu multi din jurul tau.
Image and video hosting by TinyPic
Zambeste cand totul o ia razna. Cand iti vine sa plangi. Zambeste cand totul merge anapoda. Zambeste si uita de toate, progreseaza si continua sa zambesti.

Share this:

CONVERSATION

1 vise sparte: