image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Ne lasam impresionati


Suntem oameni si asta ne face sa ne lasam impresionati de cele mai mici lucruri. Suntem fete si asta ne face de 15 ori mai sensibile decat oricine. Suntem "copii" si asta ne face sa radem mai mult. Ne lasam impresionati de multe lucruri. De o carte care are un final trist sau de un film care pur si simplu te face sa te gandesti ca ti se poate intampla si tie ceva rau inainte de termen. Si nu, nu cred pe cineva care spune ca nu a patit aceste lucruri.
Da aseara chiar am plans. Si vorbesc serios. Si nu din cauza vreunei carti care sta pe combina deschisa la pagina 50 rugandu-se de mine sa o termin mai repede pentru ca e a profei de romana, nu, ci din cauza filmului ala. Defapt serialului ala. 2 ore in care puteam sa invat s-au dus naibii. Din cauza unui serial pe care oricine la vazut a inceput sa planga.
Ne lasam impresionati pentru ca ne dam seama ca ni se poate intampla si noua. Pentru ca nu pretuim unele lucruri din jurul nostru. Pentru ca stim ca la un moementad vom trece si noi prin acele lucruri. Ne lasam impresionati pentru ca stim ca totul se intampla mult prea repede.

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu