image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Ziua ratata
Unde e tot ce ai crezut ca o sa ti se intample? Unde a disparut tot ce ai visat ca va fi realitate? De unde vin norii si iti fac cerul senin sa nu mai existe?
Pentru ca ai o zi proasta ti se pare ca totul e din ce in ce mai jos. Canti iar un cantec sadic, spui ca nu sti de ce, dar asta e numai o minciuna. Lucrezi la un zambet fals si pleci in cautarea unui loc in care sa te simti mai bine dar totusi ai o zi proasta si nici oglinda nu minte.
Incerci sa pui niste ganduri pe hartie si again nu merge, si te intrebi : wtf? Si sti raspunsul e unul singur: ai o zi proasta, mina creionului se rupe la fiecare 5 minute, nimeni nu vrea sa te ajute cand din greseala iti scapi toate caietele pe jos, si ceru iarasi e innorat. Si sti nu trebuie sa faci nimic.Pur si simplu inchizi ochii pentru cateva minute si iti imaginezi cum ca ei sunt in postura ta, incepi sa razi, si sti esti din ce in ce mai bine.
Incepi sa clipesti, deja nu mai visezi, iti continui ziua ratata dar in alt mod. Nu-ti mai pasa de ceilalti, pur si simplu incepi sa-ti iubesti ziua ta ratata.
Si sti incepi sa zambesti. Totusi nu a fost o zi pierduta. Ai avut momente in care ai ras, si in care ai auzit o gluma buna, a fost o zi in care ai uitat de tine. O zi ratata dar totusi perfecta.

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu